Bu dönemde özellikle, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ile ilgili haberler ve markaların iletişim çalışmaları dikkat çekerken, Habermetre'nin 1 Kasım -22 Aralık tarih aralığındaki verilerine göre, "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ile ilgili toplamda 24 bin adet haber yansıması, 8,5 milyon okunma sayısına ve 1,5 milyon dolar reklam eşdeğerine ulaştı. İlgili yansımalar, 197 sitede manşet ve 986 haberde de ana sayfada yer aldı.
"Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" ile ilgili proje ve iletişim çalışmalarının daha çok Sivil Toplum Kuruluşları, Finans sektörü ve Telekomünikasyon sektöründe faaliyet gösteren markalar tarafından yapıldığı görülürken, 1 Kasım'dan bu yana öne çıkan iletişim çalışmaları ise şu şekilde oldu:
FİNANS SEKTÖRÜ
TELEKOMÜNİKASYON ve TEKNOLOJİ
ENERJİ SEKTÖRÜ
HOLDİNGLER
E-TİCARET, PERAKENDE VE TEKSTİL
EĞİTİM KURUMLARI
DİĞER SEKTÖRLER
SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI & ULUSLARARASI KURULUŞLAR
MESLEK KURULUŞLARI, TİCARET VE SANAYİ ODALARI
Kaynak: Haberler.com
Click to read more
Pencap eyaletinin başkenti Lahor'da Yüksek Mahkeme cinsel saldırı mağdurlarına yapılan bekaret testlerinin 'yasadışı ve Anayasa'ya aykırı' olduğuna karar verdi.
DetailAKP’nin torba yasaya koyduğu teklifin geri çekilmesini isteyen avukat Sedat Durna, anayasal haklara dikkat çekti. Canan Güllü ihbarla derneklere kayyım atanabileceğini belirtti. Hilal Esmer, Yoksulluk, şiddet konuşulmasın isteniyor dedi.
DetailDernek ve vakıflara kayyım atamasını kolaylaştıran kanun teklifini “örgütlenme ve ifade özgürlüğüne saldırı” olarak değerlendiren kadınlar, “Bu yasayla yapmak istediklerini yapamayacaklar çünkü kadınlar artık susmuyorlar, susmayacaklar” dedi.
Detail